fbpx Ny redaksjonell oppdatering! | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Juni 2023 - ny versjon av Norges største fagordbok er lansert!

Vi har gleden av å lansere Clue versjon 10.15 med oppdatert innhold og tilpasninger til nye operativsystemer. Liste over disse finnes på våre nettsider.

Majoriteten av våre kunder benytter norsk-engelsk/engelsk-norsk ordbok, så derfor er også den største oppdateringen gjort i nettopp dette språkparet. Det er lagt til flere tusen nye oversettelser innen medisin, jus og økonomi, i tillegg til vanlige ord og uttrykk. Du får tilgang til nytt innhold alt avhengig av hvilken ordboktype du har. Arbeidet med å legge inn EU-terminologi fortsetter og store fagområder som jus, finans, teknologi, miljø og helse (medisin/sykehus) fortsetter fremover.

For deg som bruker av Clue betyr det at du har tilgang til standardiserte oversettelser som brukes innen EU i tillegg til alt annet ordboken inneholder.

Vi takker alle våre aktive brukere for at dere bidrar til innholdet i Clue slik at vi kan tilby Norges mest omfattende og oppdaterte fagordbok.

Vennlig hilsen

Clue Norge