fbpx Om Clue | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Om Clue

Clue Norge er et privateid norsk IT-selskap som utvikler, markedsfører og selger Clue digitale ordbøker for alle plattformer. Selskapet ble grunnlagt for over 35 år siden. Selskapet har kunder innen de fleste bransjer - fra små og mellomstore bedrifter til Norges største grupper av selskaper. Vi har et stort antall kunder i offentlig sektor, og i utdanningssektoren dekker vi alt fra grunnskolen til universiteter og høyskoler. Vi er stolte over å ha lojale kunder som har vært med oss fra begynnelsen.

 

Mål

Med produkter som er tilpasset både næringslivet, akademia og privatmarkedet, og tilgjengelig på alle typer plattformer, fortsetter Clue Norge å være markedsleder innen digitale ordbøker.

Vi jobber tett med fagmiljøene for å sikre at språk og terminologi er korrekt og oppdatert, og gjenspeiler språket som faktisk brukes innenfor de ulike fagområdene. Vi utvikler både redaksjonelt innhold og de tekniske løsninger selv, og kan derfor raskt tilpasse oss endringer i markedet.

Clue Norge markedsfører og selger egne produkter og løsninger. Vår kompetanse og omfattende erfaring i markedet gjør oss i stand til å hjelpe våre kunder til å velge den løsningen som dekker deres behov best.

Som kunde hos Clue Norge kan du forvente personlig og rask service. Vi ønsker å etablere og beholde langsiktige kundeforhold for å sikre at alle våre kunder er fornøyde brukere av Clue digitale ordbøker.