fbpx Referanser | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Referanser

Vestland Management har etter et par år borte valgt å gå tilbake Clue. Etter å ha prøvd konkurrerende programvare mente våre brukere at både funksjonalitet, brukervennlighet og innhold var bedre hos Clue enn hos tilsvarende konkurrent. Brukerne savnet Clue og tilsvarende programvare ble ikke integrert i arbeidsdagen på samme gode måte som Clue ble. Valget med å gå tilbake til Clue ble derfor enkelt!
Joar Epland
Vestland Management
Vi har brukt Clue siden 2008 og er veldig fornøyd med produktet. Alle ansatte har tilgang til Clue og vi bruker verktøyet jevnlig når vi skriver; dokumenter, e-poster og rapporter.
Stig J. Ribe
Multivac AS

Hovedgrunnen til vi valgte Clue var det enkle og rene designet på clue-online, i tillegg til at vi syntes oversettelsene og eksemplene i ordbøkene er gode. Her var dere rett og slett bare bedre enn konkurrentene.

 

Rune Pedersen
Eigersund kommune

 

Clue digital ordbok er rask og enkel. Jeg bruker Clue hver dag og har blitt helt avhengig av den. Clue er spesielt nyttig når vi skriver avtaler på engelsk.

Mathias Tveten
Adv.firma Ro Sommernes

I mitt arbeide med internasjonale avtaler bruker jeg Clue digital ordbok og finner den svært dekkende innenfor de ulike juridiske områdene jeg har behov for. Clue gir meg utfyllende oppslag og eksempler.

Christoffer Nicolaysen
Deloitte Advokatfirma DA

Den enkle vekslingen mellom språkene (f.eks. norsk<->engelsk) gjør at man nesten alltid "treffer" det man er ute etter. Ordboken er rask og brukervennlig, den hjelper deg til å finne nærliggende ord, ikke bare en eksakt match på det ordet man har skrevet inn.

Monica Hansen
Amadeus Scandinavia